Am inceput anul 2013 cu o intalnire foarte speciala, cu unul dintre cei mai mari wakeboarderi ai lumii, o legenda vie si unul dintre idolii nostri: Zane Schwenk.

L-am intalnit pe Zane Schwenk in New York si ne-am bucurat sa descoperim un om foarte deosebit, un wakeboarder autentic si un prieten adevarat. Zane este exact asa cum ni l-am imaginat, un om pe care nu numai ca aveam impresia ca-l cunostem de-o viata, dar se pare ca si el a simtit acest lucru cand ne-a intalnit.

Momentul intalnirii a fost unul emotionant mai ales ca Zane ne-a zarit de departe si discutia a inceput pe un ton mai mult decat simpatic. Intotdeauna oamenii din top-ul domeniilor lor sunt cei mai modesti, cu bun simt si au un spirit al umorului dezvoltat. Practic, e normal, cand esti sau ai fost cel mai bun, ce-ai mai putea face mai mult!?

Discutiile au fost incredibile si am simtit ca s-a format o prietenie stransa, o legatura atat de speciala incat atunci cand am ajuns in camera de hotel si am intrat pe FaceBook am vazut postarea lui in care era poza noastra!

A dream came true!

no images were found